Informatie en inschrijven

Informatie

Bij gitaarschool Leiden kunnen jong en oud, beginners, gevorderden en ver gevorderden terecht voor gitaarles in (bijna) alle muziekstijlen.

Lesmethode

Muziekles moet leuk, gezellig, toegankelijk, vol enthousiasme en betaalbaar zijn. En laat dat nou precies het geval zijn met mijn gitaarlessen! De saaie stof tot een minimum beperken en aan de hand van door de leerling zelf gekozen muziek alle noodzakelijke technieken onder de knie krijgen. Dat is de opdracht! Elke leerling is anders en heeft andere bagage. Daarom krijg je de aandacht en lesstof die je verdient en nodig hebt. Daarnaast motiveer ik leerlingen om zo snel mogelijk samen te gaan spelen in een bandje. Samenspelen is leerzaam en vooral heel erg leuk en het motiveert om jezelf zo snel mogelijk naar een hoger plan te tillen. Mijn ruime ervaring stelt me in staat om de leerling efficiënt zijn of haar doelen te laten verwezenlijken.

Lokatie

Lessen vinden plaats bij mij thuis en bij Guitars&Beans, de gezelligste gitaarwinkel van Leiden met de lekkerste koffie!  (voor meer info klik hier). Neem vooral contact op voor de mogelijkheden. Daarnaast gaat gitaarschool Leiden binnenkort uitbreiden naar andere locaties. Hou de website in de gaten voor meer informatie!

Tarieven

1/2 uur     –     22,50 euro ex. BTW*

1 uur        –     40,=  euro ex. BTW*

Voor jonge kinderen is een les van een half uurtje per week de beste optie. Overige leerlingen adviseer ik een wekelijkse les van een uur.

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven voor een gratis proefles.

* leerlingen onder de 21 jaar betalen geen BTW